Výjimečný sekt z modrých hroznů je vyrobený klasickou metodou - kvašením v láhvi. Hlavní odrůdou je zde Pinot noir.
Objevujte harmonii buketu, extraktivní sametovou plnost s jedinečnými tóny sekundární fermentace a bohatou strukturou těla. Svěžest kyselin je doprovázena pravidelným perlením. Ideální teplota podávání je okolo 4 – 6 °C, protože po nalití do sektové skleničky se teplota automaticky zvýší na požadovaných 7 – 9 °C.
Barva | Bílé |
---|---|
Zbytkový cukr | Sec |
Odrůda | Blanc de Noir |
Ročník | 2023 |
Přívlastek | jakostní šumivé víno |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Alkohol | 12,0% |
Obsah kyselin | 6,2 g/l |
Zbytkový cukr | 24,7 g/l |
Šarže | 05/23 |