Cabernet Moravia se ve vůni i chuti prezentuje především lesními druhy ovoce, převážně to jsou ostružiny a jahody. Vhodné podávat k tmavému masu s hutnou úpravou, k polotvrdým sýrům i holandského typu. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 ºC.
Barva | Červené |
---|---|
Zbytkový cukr | Suché |
Odrůda | Cabernet Moravia |
Ročník | 2021 |
Přívlastek | Pozdní sběr |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Vinařská podoblast | Znojemská |
Obec | Horní Dunajovice |
Trať | Frédy |
Alkohol | 13,5% |
Bezcukerný extrakt | 28,4 g/l |
Obsah kyselin | 5,6 g/l |
Zbytkový cukr | 3,1 |
Šarže | 101/21A |