Buket černých třešní, čerstvých ostružin a dozrávající arónie doplňují v chuti višeň, červený rybíz a skořice. Vhodné podávat k tmavým masům, ke steakům, k různým druhům sýrů a uzenin. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 ºC.
Barva | Červené |
---|---|
Zbytkový cukr | Suché |
Odrůda | Frankovka |
Ročník | 2022 |
Přívlastek | Pozdní sběr |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Trať | Růžový vrch |
Alkohol | 14,0% |
Bezcukerný extrakt | 28,4 g/l |
Obsah kyselin | 5,8 g/l |
Zbytkový cukr | 2,1 g/l |
Šarže | 108/22 |