Čerstvé hrozny, kůra citrusů a orientální koření udávají základní charakter vůně. Chuť je příjemná šťavnatá tvořena převážně bílou broskví s medovými plásty. Vhodné podávat k předkrmům a k lehkým úpravám sladkovodních ryb. Teplota podávání 10 – 12 °C.
Barva | Bílé |
---|---|
Zbytkový cukr | Suché |
Odrůda | Ryzlink rýnský |
Ročník | 2024 |
Přívlastek | Pozdní sběr |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Trať | Růžový vrch |
Alkohol | 12,0% |
Bezcukerný extrakt | 22,4 g/l |
Obsah kyselin | 7,0 g/l |
Zbytkový cukr | 7,6 g/l |
Šarže | 32/24 |