Aroma je příjemně citrusové se stopou bezových květů až oříšků, které se pozvolna přenáší do chuťových vjemů. Vhodné k lehké úpravě zeleniny a zeleninovým salátům doporučujeme také k úpravě drůbežího masa na páře. Teplota podávání je 8 – 10 ºC.
Barva | Bílé |
---|---|
Zbytkový cukr | Suché |
Odrůda | Ryzlink vlašský |
Ročník | 2023 |
Přívlastek | Pozdní sběr |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Trať | Vinice Skadar |
Alkohol | 13,0% |
Bezcukerný extrakt | 22,7 g/l |
Obsah kyselin | 6,5 g/l |
Zbytkový cukr | 2,3 g/l |
Šarže | 92/23 |