Tramín červený má buket typicky odrůdový po okvětních plátcích růže, hlohu i citrusu. Chuť citronové trávy je doplněn o příjemnou kořenitost, jenž vytváří dokonalý kontrast k jemnosti vůně. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb a drůbeže, ale i k dezertům. Teplota podávání je 9 – 11 ºC.
Ocenění:
Zlatá medaile, Vinarium International Wine Contest 2022
Barva | Bílé |
---|---|
Zbytkový cukr | Sladké |
Odrůda | Tramín červený |
Ročník | 2021 |
Přívlastek | Výběr z bobulí |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Trať | Nová hora |
Alkohol | 13,5% |
Bezcukerný extrakt | 36,4 g/l |
Obsah kyselin | 6,9 g/l |
Zbytkový cukr | 50,1 |
Šarže | 71/21 |