Velmi výrazný buket je tvořen čajovou růží, pomerančem, medem a čerstvě utrženým hroznem. Badyán s vanilkou dotvářejí, spolu s tím co najdeme ve vůni, chuť vína. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb a drůbeže, ale i k dezertům. Teplota podávání je 9 – 11 ºC.
Barva | Bílé |
---|---|
Zbytkový cukr | Polosladké |
Odrůda | Tramín červený |
Ročník | 2024 |
Přívlastek | Pozdní sběr |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Přítluky |
Trať | U Majáku |
Alkohol | 11,5% |
Bezcukerný extrakt | 23,7 g/l |
Obsah kyselin | 6,8 g/l |
Zbytkový cukr | 30,1 g/L |
Šarže | 66/24 |