Tramín červený má buket tvořený čajovou růží, medem, vanilkou a kouřem. Badyán s vanilkou dotvářejí, spolu s tím co najdeme ve vůni, chuť vína. Víno se velmi hodí ke slavnostním příležitostem. Vhodné snoubení se s ovčími sýry popřípadě lehkými ovocnými dezerty. Teplota podávání je 9 – 11 ºC.
Barva | Bílé |
---|---|
Zbytkový cukr | Polosuché |
Odrůda | Tramín červený |
Ročník | 2023 |
Přívlastek | VOC Růžové hory |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Vinařská oblast | Morava |
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Trať | Nová hora |
Alkohol | 13,5% |
Bezcukerný extrakt | 26,6 g/l |
Obsah kyselin | 6,2 g/l |
Zbytkový cukr | 11,9 g/l |
Šarže | 82/23VOC |