Buket černých třešní, čerstvých ostružin a dozrávající arónie doplňují v chuti višeň, červený rybíz a skořice. Vhodné podávat k tmavým masům, ke steakům, k různým druhům sýrů a uzenin. Teplota podávání 14 -16 ºC.
Ocenění:
Prague Premium Gold, Prague Wine Trophy 2023
Barva | Červené |
---|---|
Zbytkový cukr | Suché |
Odrůda | Frankovka |
Ročník | 2022 |
Přívlastek | Pozdní sběr |
Objem láhve | 0,75 l |
---|---|
Podoblast | Velkopavlovická |
Obec | Zaječí |
Trať | Růžový vrch |
Alkohol | 12,5% |
Bezcukerný extrakt | 26,9 g/l |
Obsah kyselin | 5,1 g/l |
Zbytkový cukr | 3,3 g/l |
Šarže | 108/22A |